Herfst nieuwsbrief oktober
30 september 2020 
2 min. leestijd

Herfst nieuwsbrief oktober

Bomen verkleuren en blaadjes beginnen te vallen, een typisch kenmerk van de herfst.

De herfst is officieel begonnen en verandering van seizoen is verandering van huidverzorging. Want waarom zou je de huid ieder seizoen hetzelfde behandelen? Je trekt toch ook andere kleren aan. De huid heeft ieder seizoen andere behoeftes en daar gaan we dan ook zeker mee aan de slag!

Naast onze relaxte (volledige) gezichtsbehandelingen richten wij ons ook heel graag op huidverbetering! Denk hierbij aan peeling-, beauty clean- en bindweefsel(kuren).

Wil jij de huid ook een boost geven, wij adviseren graag in wat voor jouw huid de beste mogelijkheden zijn. Zijn er specifieke huidproblemen dan word je doorgestuurd naar onze huidtherapeut Jolien, en maakt zij voor jou een passend behandelplan. (Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis)

De huid ‘herfstklaar’ maken kan erg goed met zuurpeelingen.

Zuurpeelingen maken deel uit van de meest effectieve cosmetische behandelingen.

Verhoorning wordt los gemaakt, de huid gaat er jeugdiger, stralender en gladder uitzien. De diepte van de rimpels worden verminderd evenals pigmentstoornissen en ouderdomsvlekken. Om de huid helemaal ‘herfstklaar’ te maken hebben wij komende maanden een peeling actie namelijk; boek nu een peeling kuur van 4x (1 behandeling per maand) en krijg er een gratis verzorging set bij van Dr. E. Voss. De verzorging set bestaat uit een serum, dag- en nachtcrème, alles wat je nodig hebt om je huid na de peelingen thuis te verzorgen en te onderhouden!

Wij hebben weer nieuwe make-up kleuren, dit keer alles gericht op ooggebied!

Vier mooie glanzende poeder oogschaduwkleuren, twee hele makkelijke liquid oogschaduwkleuren en als kers op de taart de brow mascara.

Benieuwd naar de nieuwe kleuren? Kom snel langs en laat je adviseren.

In november komen er ook nog nieuwe lipkleuren binnen, nieuwsgierig!!

Boek snel je peelingkuur in, wij zijn dagelijks bereikbaar via mail en telefoon.

Team Skinn Manager

Xandra, Jolien, Lisanne, Bo, Marleen en Indra.

P.S. Volg jij ons al op facebook/Instagram? Wij posten hier vaak leuke weetjes/informatie! Ook worden onze acties op social media al eerder bekend gemaakt dan in de nieuwsbrief en komen de last minute plekjes in de agenda op onze kanalen te staan. Wil jij ook als een van de eerste op de hoogte zijn en volg je ons nog niet? Waar wacht je nog op, volg ons!!

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down