Jane Scrivner

Award winning skincare

Jane Scrivner

Jane Scrivner is een engelse dame die doormiddel van reizen op zoek gaat naar de beste ingrediënten voor haar resultaat gerichte huidverbeterende producten.

Gemaakt van 100% authentieke Kern- oliën en natuurlijke ingrediënten.             

JS productlijn werkt doelgericht aan uw schoonheid, zowel van buitenaf als van binnenuit.

Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, 

maar ook om uw huid gezond en uw uitstraling onberispelijk te houden.

Het is onze overtuiging dat als uw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen. 


Jane Scrivner 5 á day producten

Nourishing Cleanser. Schoonheid in een potje. Versmelt make-up, lost vuil op, verwijdert vuil uit poriën. Anti-ageing, huidverzachtende reinigende balsem. Bekroond product. Dieptereiniging zonder beschadiging. Verzorgt en maakt de huid schoon, zacht en stralend. 

Skinfoliate. De combinatie van natuurlijke AHA en BHA-zuren. SKINFOLIATE is gemaakt om een geweldig resultaat, met exfoliatie voor dagelijks gebruik, te bereiken.

Bioluronic Buzz 2000. Met zijn biogefermenteerde hyaluronzuur is BIOLURONIC gemaakt om de huid optimaal te hydrateren, de celstructuur te beschermen, de huid zijdezacht te maken en de natuurlijke barrièrefunctie te behouden. Met zijn ontspannende Spilanthes Acmella (champagneblad) is dit product een heerlijke verfrissende opkikker voor de huid. Hydraterend en verstevigend.

Skin Elixir. 100% biologische jojoba-olie, vermengd met de olie van de zeldzame Bulgaarse roos Otto. Wordt uitstekend opgenomen en is zuinig in gebruik. Brengt elke huid in balans en bevordert de productie van collageen en elastine.

OO Creme. ‘OO’ is Over Olie, een ‘overall’ voor uw huid, om vocht vast te houden, te verzorgen, te beschermen en te matteren. Breng aan over de gezichtsolie heen, voor een gladde, zachte, gehydrateerde huid zonder te glimmen. Door een unieke combinatie van colloïdale havermout (rijk aan beta-glucan), roosbottelolie, anti-oxidant betulinezuur van de witte berkenbast en tocoferol (vit. E) verbetert de barrièrefunctie en verzegelt de ‘OO’-crème de werkzame stoffen van de gezichtsolie terwijl er tegelijkertijd een filmpje over de huid wordt gelegd wat beschermt tegen trans epidermaal vochtverlies (TEWL). Voor een verzorgde, beschermde, hydraterende, stralende huid.

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.