Lira Cosmetics

Speciaal voor huidtherapeuten

Lira Cosmetics

Lira Clinical is wereldwijd huidverzorging bedrijf opgericht door een groep van medische professionals, chemisten en huidspecialisten met meer dan 30 jaar ervaring in huidverzorging/ huidverbetering, toegewijd aan het perfectioneren van de moderne huidverzorging. De producten worden onderzocht en gefabriceerd in Amerika. Lira Clicincal is uniek door de geavanceerde formules en effectieve combinaties van ingredienten, zoals de samenstelling van zuren, plantstamcellen en specifieke ingredienten.

Waarom Lira Clinical gebruiken?  Peel with heal!

Dit houdt in dat de producten van lira ingredienten hebben die de huid bevorderen. Plantstamcellen , Antioxidanten, Mastiha, Mineralen, Retinol, Peptiden, genezing met goud en zilver, Pigment verlichtende componenten en krachtige formules zorgen ervoor dat de producten zowel effectief zijn als voedend en genezend. Verder heeft Lira Clinical een uitgebreide peeling producten en behandelmethodes om effectief verschillende huidaandoeningen te behandelen.

Verder is Lira Clinical exclusief in Nederland voor praktijken waar huidtherapeuten werkzaam zijn of leerinstellingen voor huidtherapeuten.