Onze merken

Wij werken met verschillende huidverzorgingsmerken. In het onderstaande overzicht vind je een korte uitleg per merk. 

Jane Scrivner

Het merk Jane Scrivner is door mevrouw haarzelf, Jane Scrivner, ontwikkeld. Jane komt uit Engeland, heeft jaren over de hele wereld als trainster in de beautybranche gewerkt en heeft meerdere boeken geschreven over ontgiften en la stone therapie. Met die ervaring weet ze als geen ander hoe de huid werkt en wat de huid nodig heeft.


Ze miste één product, waarbij elke huid zijn voordelen uit kan halen, dus ging ze dat ontwikkelen. Nourishing cleanser maakte dit product en uiteindelijk zijn er vele gevolgd. Kenmerkend aan de producten van Jane Scrivner zijn dat het 100% authentieke kern-oliën bevat met natuurlijke ingrediënten. Een lust voor huid en neus, want wat ruiken de producten lekker.

Dr. E. Voss

Dr. E. Voss staat voor doelgerichte, functionele cosmetica producten. De producten van zijn vrij van conserveermiddelen, emulgatoren, paraffine, siliconen en ethoxylaten. Desalniettemin werkt Dr. E. Voss niet met homeopathische doses, maar integendeel met hoge concentraties actieve ingrediënten en een multi-way-strategie, waarbij meerdere paden naar het doel tegelijkertijd in één product worden gevolgd om het algehele succes te vergroten. Voor de actieve ingrediënten wordt altijd gekozen voor leveranciers die klinische studies uitvoeren om de werkzaamheid te bewijzen (zonder dierproeven). 

Lira Clinical 

Lira Clinical is een huidverzorging merk dat is opgericht door een groep van medische professionals, chemisten en huidspecialisten met meer dan 30 jaar ervaring in huid- verzorging en verbetering.


Ze streven naar het perfectioneren van de moderne huidverzorging. De producten worden onderzocht en gefabriceerd in Amerika. Lira Clinical is uniek door de geavanceerde formules en effectieve combinaties van ingrediënten, zoals de samenstelling van zuren, plantstamcellen en specifieke ingrediënten.


Waarom wij een fan zijn van Lira Clinical gebruiken? Peel with heal!

Dit houdt in dat de producten van Lira Clinical ingrediënten hebben die de huid bevorderen. Plantstamcellen, antioxidanten, mastiha, mineralen, retinol, peptiden, genezing met goud en zilver, pigment verlichtende componenten en krachtige formules zorgen ervoor dat de producten zowel effectief zijn als voedend en genezend. Verder heeft Lira Clinical een uitgebreide peeling producten en behandelmethodes om effectief verschillende huidaandoeningen te behandelen.


Lira Clinical is exclusief in Nederland voor praktijken waar huidtherapeuten werkzaam.

Dermasence

Dermasence is opgericht in Duitsland door vijf dermatologen en een apotheker. Zij wilden huidverzorgingsproducten ontwikkelen die ze met een gerust hart aan hun patiënten konden aanbevelen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid naar meer dan 50 producten. Maar drie decennia na de oprichting in 1991 is één belangrijk principe overeind gebleven: de consequente aandacht voor de effectiviteit en huidvriendelijke producten.


Het merk Dermasence staat voor innovatie en producten die optimaal door de huid worden verdragen. Medicinale huidverzorging voor het hele gezin. Aanbevolen door dermatologen.


Missie van Dermasence: de gezondheid van jouw huid.

Golden Rose

Golden Rose Cosmetics biedt een breed scala van duurzame make-up: “producten die de gezondheid van een persoon, dier en de planeet niet in gevaar brengen. De rijk gepigmenteerde make-up van Golden Rose zijn geheel dierproefvrij en bestaat grotendeels uit veganistisch producten. Dankzij de hooggekwalificeerde ingrediënten, wordt de make-up ervaren als verzorgend en allergievrije producten.


De nagellak- en nagelverzorgingsproducten van Golden Rose staan bekend als BIG10 FREE: vrij van Tolueen, Kamfer, formaldehyde,

Formaldehyde hars, Parabenen, TPHP, Xyleen, Ethyl tosylamide, Dithylftalaat en lood.Golden Rose is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en trends in de cosmeticawereld.

Op zoek naar iets specifieks?

We have over 9000 articles!