Over

Skinn Manager

Skinn Manager wat voorheen “Beautysalon Up-To-Date” heette, is al meer dan 30 jaar gevestigd in Zierikzee.

Van wat begon met een salon aan huis, met later een tweede ruimte erbij aan huis, naar een eigen pand in Zierikzee. Beautysalon Up-To-Date veranderde naar Skinn Manager toen we meer kennis en behandelingen gingen aanbieden met betrekking tot huidtherapie. Een beautysalon dekte niet meer volledig onze deskundigheid.


Binnen Skinn Manager vinden wij het belangrijk dat onze cliënten vakkennis, kunde en bekwaamheid krijgen. De kwaliteit van behandelingen staan hoog op onze prioriteitenlijst, net als een persoonlijke en vriendelijke benadering, mooie resultaten voor de huidproblemen en daarbij een stukje ontspanning. Wij worden ontzettend blij van ons werk en doen het met veel plezier en passie. Met deze eigenschappen hopen wij een vertrouwde plaats te zijn, waar  mensen met een gerust hart naar binnen lopen.


Wat ook dicht bij ons staat, is dat wij de uitstraling van de huid natuurlijk willen houden. Tegenwoordig is er iedere maand een nieuwe hype waarmee het natuurlijke en eigen karakter uit je gezicht verdwijnt. Wij worden blij van mooie natuurlijke wenkbrauwen in vorm, die passen bij jouw gezicht en huidverstrakkende behandelingen die liftend werken maar niet je gezicht veranderen. Blijf bij je authentieke zelf, dan ben je op je mooist.

Google reviews