Jubileum maand
01 november 2023 
1 min. leestijd

Jubileum maand

In de maand november viert Skinn Manager dat Xandra 30 jaar geleden is gestart in Zierikzee met haar salon Up-To-Date. 
De salon was eerst gevestigd aan huis, op de Vondelingsplaat, daarna is de salon verhuisd naar het Haringvlietplein, en nu zitten we al weer 5 jaar gevestigd aan de Oude Haven!

In de loop der jaren is er naast het verhuizen uiteraard nog veel meer veranderd. 
We zijn namelijk van naam verwisseld, van Salon Up-To-Date naar Skinn Manager. 
Stagiaires komen en gaan maar sommige blijven ook hangen en zijn van stagiaire naar personeel gegaan! 
Ook wordt er uiteraard geïnnoveerd en beschikken we over heel wat vakkennis. 

Omdat wij het 30 jarige bestaan in Zierikzee graag met jullie willen vieren hebben wij een speciale  behandeling samengesteld voor in de maand november! Namelijk onze jubileum behandeling.
Waaruit bestaat onze jubileum behandeling? Schuimreinigingsmassage - toppeeling (aangepast op het huidtype) - glow ampul - alginaatmasker tijdens het masker een decolleté massage - dagverzorging met eventueel een dagmake-up. 

De jubileum behandeling duurt ongeveer 50 minuten en kost €65,- en is de gehele maand november in te boeken bij al onze specialisten! 

De jubileum behandeling is online boekbaar via www.skinnmanager.nl uiteraard kunt u de afspraak ook telefonisch boeken - 0111 407 388. Als u gebruik wilt maken van deze jubileum behandeling, maar als u al een andere afspraak heeft staan vragen wij u ons te bellen zodat wij de afspraak kunnen wijzigen. 

Naast onze jubileum behandeling hebben wij in de maand december ook een leuke korting op onze merken Jane Scrivner en Dr. E. Voss!
25% korting op alle Jane Scrivner producten, vanaf besteding van €100,00 
20% korting op alle Dr. E. Voss producten, vanaf besteding van €100,00 

In de maand november hebben wij ook twee make-up workshops op de planning staan die beide erg snel vol waren! Wij willen jullie daarvoor hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme! 

Houdt onze mails en social media kanalen in de gaten, mochten wij nieuwe workshops plannen zullen wij die via deze wegen naar jullie communiceren. 

Psssst! Wil je graag nog voor de kerst komen? Vergeet dan niet om deze afspraak tijdig in te boeken, onze agenda voor december loopt al aardig vol! 

Wij zien jullie graag in november om ons jubileum samen te vieren!

Met vriendelijke groet, 
Team Skinn Manager

Xandra, Jolien, Lisanne, Myrthe en Eline

Reactie plaatsen