Behandeling huidverzorging

Gezichtsbehandelingen

Een goed verzorgde huid straalt gezondheid en vitaliteit uit. Thuisproducten en gezichtsbehandelingen dragen hieraan bij. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan, zo hopen we voor ieder wat wils in ons assortiment te hebben. De behandelingen in de categorie huidverzorging bieden ontspanning en een momentje voor jezelf. Alle behandelingen worden aan het huidtype en wensen aangepast. De wensen worden tijdens de eerste behandeling besproken. Mocht je niet goed weten welke behandeling geschikt is voor je huid, boek dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek.


Gezichtsbehandelingen

Graag lichten wij een aantal behandelingen toe:

Basis gezichtsbehandeling

Basis gezichtsbehandeling is de kortste gezichtsbehandeling in ons assortiment. De behandeling bestaat uit een gezichtsreiniging, tweede diepere reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, masker en afsluitende huidverzorging. Aan het einde van de behandeling is het mogelijk om opgemaakt te worden met een lichte dagmake-up.


Volledige gezichtsbehandeling

De volledige gezichtsbehandeling bestaat uit een basis gezichtsbehandeling incl. wenkbrauwen epileren, gezichts- en decolletémassage, masker en afsluitende huidverzorging.

Deze behandeling bieden we ook in een duo behandeling aan. Dat houdt in dat je samen met je partner, familielid of vriend(in) in één ruimte ligt en tegelijk behandeld wordt door twee schoonheidsspecialisten.


Basis & relax

De basis & relax bestaat uit een basis gezichtsbehandeling incl. gezichts- en decolletémassage, masker en afsluitende huidverzorging. Deze behandeling is geschikt als je geen gebruik wilt maken van het epileren van de wenkbrauwen.


Thema gezichtsbehandeling

Thema gezichtsbehandeling is een uitbreiding op de volledige gezichtsbehandeling. Deze behandelingen bevatten extra’s, aangepast aan het seizoen. Denk aan een heerlijke hot-stone massage in de wintermaanden en een detox massage in de zomer. Zo blijft iedere behandeling een verrassing en een cadeautje voor jezelf.


Seizoensbehandeling

Seizoensbehandeling is een uitbreiding op de basis gezichtsbehandeling. In deze behandeling bevatten extra’s, aangepast aan het seizoen. Zo kun je verwachten dat we in de winter met warmte en pakkingen werken en in de zomer meer frisheid of een heerlijk voetenbad toevoegen. Dit verandert ieder seizoen, om de behandelingen verrassend te houden en maximaal te genieten tijdens de behandeling.


Bij iedere behandeling kunnen ‘extra behandelingen’, zoals epileren van de wenkbrauwen, harsen van het gezicht en/of verven van de wimpers en wenkbrauwen toegevoegd worden. Zie “tarieven” voor meer informatie.