Skinn ManagerAl 30 jaar doen wij met plezier ons werk in Zierikzee

Ons Team

Xandra van Steenis

Allround schoonheidsspecialiste en trotse eigenaresse van Skinn Manager.

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in Zierikzee en daarvoor heb ik 10 jaar een salon gehad in Woerden. Naast het uitvoeren van behandelingen spreekt het ondernemerschap mij erg aan. De ontwikkelingen binnen de beauty branche gaan snel en ik onderzoek eerst of de hype daadwerkelijk zijn belofte nakomt, voordat de behandeling geïntroduceerd wordt in de salon. Ik ben kritisch en wil het beste voor de groei van mijn bedrijf.

Prijsindicatie Master

Jolien van Steenis

Huid- en oedeemtherapeut en Allround schoonheidsspecialiste. 

Je kan wel zeggen dat de "beauty" genen in mij zitten. Naast mijn oma en moeder heb ik ook de opleiding Allround schoonheidsspecialiste volbracht. Echter mistte ik de uitdaging en kwam huidtherapie op mijn pad. Hierin vind ik plezier, mooie resultaten en fijne klantenbinding. Na 5 jaar ervaring te hebben opgedaan in de randstad is het tijd om mijn kennis en kunde verder te brengen naar Zierikzee. Huidproblemen zijn niet leuk, maar ik luister graag en ga graag de uitdaging aan. Samen met jou bouw ik naar een mooie en stralende huid!

Geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (KP), nummer: 39103946388, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). 

Anne van de Plasse

Allround schoonheidsspecialiste en pedicure

Ik heb met veel plezier de opleiding voor allround schoonheidsspecialiste en voor pedicure gevolgd.

Na een tussenperiode waarin ik ervaring heb opgedaan in andere gebieden ben ik enthousiast om mijn passie en kennis weer toe te gaan passen bij Skinn manager. Ik heb er zin in om nieuwe dingen te leren en zo nog meer aan jou als klant te kunnen bieden.


Prijsindicatie TOP

Eline Grinwis

Eerste jaars stagiaire van de opleiding Allround schoonheidsspecialiste op het Albeda College te Rotterdam.

Myrthe Remijn

Schoonheidsspecialiste en studerend voor Allround schoonheidsspecialiste en pedicure.

Bij mij kan je terecht voor gezichtsbehandelingen, cosmetische hand- en voet verzorging, pedicure behandelingen en wimperlifting.

Prijsindicatie SCH

Google reviews