Behandeling huidtherapie

PRX-T33 Skinbooster

De speciale samenstelling van de skinbooster, bestaande uit 33% TCA (trichloorazijnzuur), 0,1-0,3% H2O2 (waterstofperioxide) en 5% kojiczuur, stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en herstelt de verloren uitstraling, toon en elasticiteit.

TCA stimuleert de diepere huidlagen door de productie van groeifactoren, zoals collageen en elastine. De lage concentratie waterstofperioxide vermijdt de vervelling (die zichtbaar is bij traditionele TCA), hydrateert de weefsels en versnelt het wondgenezingsproces waardoor de behandeling na korte tijd herhaald kan worden. Kojiczuur is een antioxidant en licht (aanwezig) pigment op.

 

PRX-T33 Skinbooster kan ingezet worden bij:

- Rimpels

- Huidverstrakking


Waarom de PRX voor elk huidtype een mooie behandeling is:

- Diepe hydratatie, waardoor fijne en droogte lijntjes opgevuld worden

- Verbetert de teint, geeft een volle, frisse huid en een natuurlijke glow

- Draagt bij aan preventie van huidveroudering

- Het hele jaar door mogelijk

- Geen hersteltijd (zonder gebruik van naalden of huidbeschadiging)

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Er wordt gestart met het schoonmaken van de huid en vervolgens wordt de huid ontvet met een speciale primer. De PRX-T33 vloeistof zal op de huid aangebracht worden en ingemasseerd per onderdeel van het gezicht. Dit kan een beetje prikkelend aanvoelen. Als de vloeistof geheel is opgenomen blijft er een plakkerig laagje achter. Dit wordt verwijderd met een koud kompres, tevens werkt dit kalmerend voor de huid. Ter afsluiting worden er naverzorgingsproducten en een zonnebrandcrème aangebracht.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kan je gelijk door met de dagelijkse bezigheden. Je huid is voorzien van diepe hydratie en een glow. Je krijgt een nazorgsetje mee naar huis voor een week na de behandeling. Hiermee wordt de huid verzorgd en stimuleert het de diepere huidlagen verder. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor na deze skinbooster, dus wees niet bang voor huidreacties. Na deze periode start je weer met je eigen huidverzorgingsroutine.

 

Aantal benodigde behandelingen

Het is mogelijk om de PRX-T33 eenmalig als skinbooster te doen, maar voor een langhoudend resultaat wordt het in een kuurvorm geadviseerd. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig om vermindering van rimpels te geven en een huidverstrakking. Met een tussenfrequentie van 7 – 10 dagen. Het is wel belangrijk om te weten dat een natuurlijk huidverouderingsproces niet geheel tegen te houden is.