Behandeling huidverzorging

Wenkbrauw styling

Neyes staat voor een speciale methode van het stylen van de wenkbrauwen. In deze behandeling worden je wenkbrauwen geperfectionaliseerd en geeft het expressie geven aan je gezicht. Verkeerde wenkbrauwen kunnen je vermoeid laten lijken. 


Ons doel is om je te helpen het meeste uit je wenkbrauwen te halen. Wij geloven dat perfect gestylede wenkbrauwen een onweerstaanbare blikvanger zijn, je gezicht verjongen en een frisse uitstraling geven. Of je nu schaarse of volumineuze wenkbrauwgroei hebt, of je wenkbrauwen licht of donker zijn, wij hebben de perfecte oplossing voor je!


De wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling geven is daarbij erg belangrijk voor ons. Onze niet-permanente producten zorgen ervoor dat je altijd een flexibele keuze kunt maken qua vorm en kleur en zit je nergens aan vast.


Wat kan ik verwachten in een Neyes wenkbrauw styling:

1. Intake. Hierin worden de wensen besproken en gekeken welke vorm wenkbrauw het beste bij je gezicht past.

2. Reinigen van de wenkbrauwen

3. Verven van de wenkbrauwen

4. Opmeten van de juiste vorm

5. Voortekenen nadat de juiste vorm is bepaald

6. Knippen van (te) lange haren in de wenkbrauwen

7. Harsen rondom de wenkbrauwen

8. Overige haartjes verwijderen met speciale draadtechniek

9. Overige haartjes verwijderen met een pincet

10. Nazorg van de wenkbrauwen met huidverzorgingsproducten. Vaak geven wij bij de eerste behandeling ook een advies. In sommige gevallen moet er op bepaalde plekken haar bijgroeien en kunnen er tot die tijd met een speciale methode haartjes bijgetekend worden.


Vanuit het stappenplan bieden we verschillende behandelmogelijkheden aan, namelijk:

- Neyes new look. Hierin wordt het volledige stappenplan doorlopen. Deze behandeling wordt aangeraden als je voor het eerst komt.

- Neyes keep it. Om de wenkbrauwen bij te houden, dient de behandeling herhaald te worden. Als je binnen 6 weken terug komt doorlopen we het 10 stappenplan opnieuw voor een gereduceerd tarief.

- Neyes shape it. Behandeling zonder stap 3, het verven van de wenkbrauwen.


null       null