Stagiaire bij Skinn Manager
13 april 2021 
0 min. leestijd

Stagiaire bij Skinn Manager

Ik ben Indra Droppers en ik loop nu al een tijdje stage bij Skinn Manager. Ik ben erg blij met mijn stageplek hier bij Skinn Manager. Ze besteden veel aandacht aan het begeleiden van mij als stagiaire. Ik leer erg veel en ik kan hier veel ervaring opdoen.

Ze helpen mij bij het uitvoeren van praktijkhandelingen. Ik krijg tips en tricks hoe ik mijzelf kan verbeteren, en zo leer ik ook hoe zij te werk gaan in de praktijk. Ook leer ik hier weer nieuwe en andere dingen dan op school. Ik heb hier namelijk een cursus wimperlifting en een cursus wenkbrauw shapen mogen volgen en mijn certificaten behaald!

Nu ik hier al een poosje met plezier stageloop en zoveel leer, kan ik ook steeds meer dingen in de praktijk uitvoeren.

Natuurlijk is stage lopen in deze tijd dat de salon dicht is heel anders. Gelukkig kan ik nog wel 1 dag in de week stage komen lopen. Dat is erg fijn omdat de praktijklessen op school nu ook stilliggen. Zo kan ik nu op stage mijn vaardigheden door blijven oefenen op Xandra en Lisanne. Nu de salons dicht zijn hebben zij ook meer tijd om mij te helpen. Dus daar maken we nu zeker nog even gebruik van nu het kan. Ook zijn we in deze tijd veel bezig met het maken van foto’s en filmpjes voor social media. Zo ben ik dus toch nog een dag in de week druk bezig als stagiaire.

Reactie plaatsen