Vakbekwaamheid
13 januari 2022 
2 min. leestijd

Vakbekwaamheid

Vakbekwaamheid

Voor Skinn Manager was het een grote teleurstelling dat wij een week voor de kerst onze deuren moesten sluiten.

Een klein licht puntje was dat Jolien onze huidtherapeut wel door kon werken.

Nu wij in de derde lockdown zitten, vallen mij hier en daar wel wat dingen op!!

In deze derde lockdown hebben vele vrouwen prachtig gellak op hun nagels!!

Wat raar de nagelstylisten moeten toch ook in lockdown?

Er is een groot circuit van zwart werkers, niet alleen in de nagelindustrie maar ook bij kappers en schoonheidsspecialisten.

Dit doet pijn, wij mogen niet werken en hebben hierdoor geen inkomsten en de zwart werkers leveren vaak minder goed werk af. (Wat wij later mogen opknappen)

Het beroep van schoonheidsspecialiste is een vrij beroep, dus iedereen kan zich schoonheidsspecialiste noemen, ook zonder enig diploma!! Ongelooflijk toch?!

Voor Skinn Manager is het heel belangrijk dat onze klanten veilig in handen zijn. Daarom werken er bij Skinn Manager alleen schoonheidsspecialisten met een erkend vakdiploma en werken wij continu aan kwaliteit, d.m.v. scholing, training en puntensysteem als erkenning vanuit de Branches.

De pedicure Veerle heeft ook een erkend vakdiploma als pedicure en schoonheidsspecialiste!!

Jolien is een BIG Geregistreerde Huidtherapeut en aangesloten bij Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en KP (Kwaliteitsregister paramedici).

Tevens zijn wij een erkend stage bedrijf vanuit onze branche en leiden wij stagiaires op voor de opleiding schoonheidsverzorging.

Op onze website www.skinnmanager.nl staat onder het kopje team van alle medewerkers de CV met diploma’s en specialisaties. Zo weten jullie dat wij vakbekwaam en erkend zijn!!!

Met een diploma en geen certificaat van LOI met 4 praktijk lessen!!


Prijs differentiatie 

Onze tarieven zijn gebaseerd vanuit de branche organisatie en toch nog aan een zeer lage kant (zeker als je deze landelijk gezien bekijkt).

Maar om nieuwe klanten en klanten met een minder budget ook een kans te geven om zich te laten verzorgen, heeft Skinn Manager stagiaire behandelingen voor een mooie prijs kunnen realiseren. Uiteraard worden deze behandeling pas uitgevoerd nadat de stagiaires door ons getraind en beoordeeld zijn.

Op de dinsdag, woensdag en donderdag kunnen de klanten een Basis behandeling en Basis & Relax in boeken bij onze stagiaires voor een gereduceerd tarief. Met enkele aanvullende korte behandelingen.

Skinn Manager werk met prijs differentiatie.

Zo is de basis behandeling bij:

Veerle      Sch      € 46,00

Lisanne    Top      € 47,50

Xandra    Master  € 49,00

Stagiaire              € 25,00

Nu weten alle klanten dat dit met vakbekwaamheid, specialisaties en ervaring te maken heeft, de keuze is aan de klant.

Wij van Skinn Manager vinden het heel belangrijk om alleen vakbekwame en gediplomeerde medewerkers in huis te hebben, en wij houden ons aan alle regels, zowel omtrent hygiëne en het betalen van belasting en BTW en uiteraard zijn we verzekerd!! (Zwart werkers dus niet)


Hopelijk zien wij elkaar weer snel en kunnen wij onze diensten weer aanbieden.

Skinn Manager The personal assistant for your skin!

Reactie plaatsen