IPL Laser behandelingen
25 februari 2022 
1 min. leestijd

IPL Laser behandelingen

IPL LaserIPL

De IPL/laser van Skinn Manager is een ultramoderne niet invasieve laser. Deze is speciaal ontworpen voor ontharing om ongewenste haargroei op een effectieve manier te verwijderen. Alle typen lichaamsbeharing zijn geschikt voor deze behandeling mits de haren gepigmenteerd zijn. Zowel op de bovenlip, kin, gezicht, armen, benen, rug, oksels als de bikinilijn enz. kan behandeld worden.

Hoe donkerder het haar, hoe beter het resultaat!

Laseren is niet pijnloos, maar een verdoving is niet nodig.

Na de behandeling is de behandelde huid iets rood en gezwollen. Dit verdwijnt na enkele dagen, soms zijn er kleine blaartjes en/of bruine pigmentvlekjes (deze verdwijnen vanzelf).

Het is verstandig om de zon te vermijden, gebruik een goede zonnecrème, en vermijd de zonnebank.

Door de IPL/laser behandeling raken de haarzakjes beschadigd en komen er dus geen haren meer terug. Wel kunnen in de loop van tijd nieuwe haarzakjes ontstaan, waaruit nieuwe haren groeien. Dit is een natuurlijk proces. Om het resultaat te behouden is er elke 1 à 2 jaar een behandelsessie aan te raden. Dan worden de nieuwe haartjes aangepakt.

Vergoeding van de zorgverzekeraar?

De behandelingen IPL/laser worden op verwijzing van een huisarts of dermatoloog vergoed. Raadpleeg uw verzekeringspolis over de aard van de vergoeding.

Op consult

De huidtherapeut Jolien van Steenis neemt een consult af. Daarbij doet  ze een huidanalyse, en bespreekt het te verwachte resultaat, en maakt een behandelplan met u op. Tevens kunt u een proefpuls ervaren. Samen worden alle vragen en informatie uitgewisseld, om zo tot een goede behandeling en resultaat te komen.

Link voor afspraak gratis intake

De IPL/Laser wordt ook ingezet bij:  Acne

  • Littekens
  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Vaatjes
  • Rimpels

Voor meer vragen neem gerust contact op.

Contact

Reactie plaatsen