Tweede lockdown
11 januari 2021 
1 min. leestijd

Tweede lockdown

Tweede lockdown

Nu Nederland voor de tweede keer in lockdown zit en schoonheidsspecialisten geen diensten mogen verlenen, komt dit nog harder aan dan de eerste keer in het voorjaar. Zeker zo net voor de feestdagen is het een financiële aderlating.

In mijn eerste blog in het voorjaar van 2020 hebben jullie kunnen lezen dat ik nooit stil kan zitten, er is immers altijd wat te doen.

Mijn ‘to do’ lijst is:

  • Webinar (vakkennis bijhouden)
  • Website
  • Marketing/social media
  • Nieuwsbrief
  • Inventariseren
  • Grote schoonmaak
  • Protocol opstellen ILP/laser
  • Lesmateriaal maken
  • Nieuwe behandelingen

Mijn ‘to do’ lijstje is dus lang genoeg om mijn tijd te vullen.

De eerste lockdown heeft 8 weken geduurd, hopelijk gaat deze tweede niet zo lang duren, temeer omdat we geen overheidssteun krijgen deze keer.

Trouwens, de vorige lockdown-steun moeten we terugbetalen!!

Huidthearapeut

Wij zijn 15 december dicht gegaan voor cosmetische behandelingen. Jolien, de huidtherapeut, mag haar medische behandelingen gelukkig voortzetten.

Op woensdag 6 januari is de motie om steun voor onze beautysector/contactberoepen verworpen. Waarschijnlijk gaat deze lockdown langer duren (dan 20 januari weer open voor contactberoepen). En COIVID 19 besmettingen is wereldwijd nog erg hoog! Ik hoor signalen dat, als er geen steun op korte termijn komt, salons/ondernemers hun deuren definitief moeten sluiten wegens faillissement.

Ondernemers zien al geruime tijd nauwelijks inkomen vanwege de lockdown en ook geen aanspraak kunnen maken op enkele overheidsregelingen.

Wat een onzekere tijd, niet alleen voor mij, maar voor alle Nederlanders, NEE voor de hele wereld!! Maar… het vaccin is er, dus er is hoop!

Home treatments

Nu zijn er Home treatment actie pakketjes van Dr.E.Voss en Jane Scrivner zodat onze klanten zich optimaal kunnen blijven verzorgen.

Voor advies, bestelling of producten informatie staan het team van Skinn Manager graag voor jullie klaar!

Volg ons op Instagram, Facebook en houd de mail over de nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Met vriendelijke groet,

Xandra van Steenis – Skinn Manager

Contact

Skinn Manager

Reactie plaatsen