Wat te doen bij stress?
16 oktober 2020 
1 min. leestijd

Wat te doen bij stress?

Heb jij ook last van stress?

Stress, spanningen en angsten. Daar hebben we allemaal weleens last van. Zeker in deze tijden waar corona een grote speelt, vraagt dit ook veel van ons psychisch welbevinden. Het gevoel om continu ‘aan’ te staan geeft veel onrust. Je brein maakt zich klaar voor een vecht-, vlucht- of freezereactie. Als je dit heel vaak ervaart kan dit zeer uitputtend zijn. Goede zorg en vooral lief zijn voor ons lichaam en geest maakt een groot verschil in onze gedachten, stemming en hoe we ons gedragen.

Wat niet veel mensen weten, is dat massage een heel goed middel is om ontspanning te creëren voor ons lichaam en geest! Nieuw is het zeker niet, want het schijnt dat massage al net zolang bestaat als de mensheid. Daarbij hebben vele wetenschappelijke artikelen aangetoond dat massage stress, depressie en angstklachten doet afnemen. Bij verschillende doelgroepen zijn er onderzoeken uitgevoerd. Ondanks dat het wetenschappelijk aangetoond is, is het belangrijk om te weten waar jij een ontspannen gevoel van krijgt. Daarom hebben wij een diversiteit aan massages die afgestemd kan worden op jouw wensen en behoeften.


Massages

Er bestaan verschillende massages met ieder een eigen doel, comfort en techniek. Om volledig te kunnen ontspannen is het goed om te weten waar u een prettig gevoel bij krijgt. Dit kan bijvoorbeeld zijn met een massage waarbij ‘hotstone’ worden gebruikt. Deze stenen geven extra warmte af aan het lichaam en die zorgen voor extra doorbloeding van de huid en dat geeft ontspanning, verbetering van de huid en nog veel meer.

 

Marleen onze massagetherapeut bezit veel kennis en deskundigheid over massages en het effect op het lichamelijk welbevinden. Skinn manager biedt een aantal massages die voor een ontspannend effect kunnen zorgen.

Laat je vooral verrassen en inspireren door de volgende behandelingen:

Maak een afspraak via ons contactformulier hieronder of direct via onze site rechtsonder. 

Contact

Voor vragen over deze of andere behandelingen zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Bel gerust als je graag meer informatie wilt.

Zorg goed voor jezelf! Ook in deze periode mogen wij onze mentale gezondheid niet vergeten.

Team Skinn Manager.

Reactie plaatsen