Mijn beleving tijdens het corona-virus
28 mei 2020 
1 min. leestijd

Mijn beleving tijdens het corona-virus

Tijd genoeg om een blog te schrijven nu mijn praktijk dicht is!

Ik baal er ontzettend van. Drie weken geen klanten zien… geen inkomsten… maar al snel veranderde mijn mindset. Nu is de tijd om andere dingen te doen! Dingen waar ik eerst weinig tijd voor had, want mijn klanten gaan nu eenmaal voor.

Onze website is al een tijdje niet naar mijn zin. Ik vind hem niet overzichtelijk en de tekst moet ook aangepast worden. Daar ben ik nu dus druk mee bezig.

Wat ik erg belangrijk vind is om tijdens de behandeling te kunnen variëren, zowel voor mijzelf als behandelaar, maar ook voor de klant. Het moet niet een standaard kunstje worden, maar een beleving. Tijdens deze weken ga ik daar rustig over nadenken.

Regelmatig vindt er een overleg plaats met Jolien en Lisanne en ook via een gezamenlijke videochat met de stagiaires. Voor hen is de komende periode ook onzeker. Immers tijdelijk geen stage, geen toetsen op school en wanneer wordt dit weer opgepakt? Ik denk dat veel ouders daar hun vraagtekens over hebben. Mijn kinderen zijn inmiddels volwassen, dus die zorg heb ik (gelukkig) niet meer.

Ook pak ik mijn rust. Heerlijk wandelen in de natuurgebieden die ons mooi Schouwen-Duiveland te bieden heeft (natuurlijk met 1,5 meter afstand en op tijden dat het rustig is). Vooral tijdens deze zonnige dagen! Af en toe sporten, wat nu bestaat uit creatief zijn in de woonkamer. Via een Youtube filmpje ging ik core oefeningen doen. Veel oefeningen moesten uitgevoerd worden met een gewicht, bijvoorbeeld een flesje. Alleen had ik geen flesje water in huis…. wel een flesje wijn.. En dat ging ook prima!

Tijdens deze rustige weken ga ik het contact met jullie, mijn klanten missen. Ik hecht veel waarde aan mijn klanten en vind klantenbinding ontzettend leuk in het beroep van schoonheidsspecialiste. Ik hoop dat ik via deze weg en sociale media toch contact met jullie kan houden, op een andere manier, maar het is even niet anders.

Mocht je niet kunnen of kom je liever niet buiten? Dan brengen wij het ook aan huis! Op deze manier hopen wij jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn en hopen wij jullie binnenkort weer te zien.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

Met stralende groet,

Xandra van Steenis

Reactie plaatsen